Emailconsult

Indien je met levensvragen zit en liever geen telefonisch consult wilt of je kunt geen 0909 nummer bellen dan kun je de vraag/vragen in een e-mail consult stellen. Misschien wil je graag een foto laten lezen, dit kan van jezelf of iemand die dicht bij je staat zoals een partner of kinderen. Als je hiervoor kiest heb je het voordeel dat je het nog eens na kunt lezen.
Bij de email consult kan je kiezen welk medium paragnost of helderziende deze boodschap mag doorgeven.

Ook is het mogelijk een briefje uit de hemel te laten opstellen door Medium Desiree. Geef dit dan ook aan bij de opmerkingen. Door middel van automatisch schrift worden inzichten, raadgevingen en boodschappen van jouw gidsen doorgegeven aan een helderziende of medium. De mediums, paragnost en helderziende, in dit geval Desiree, begint dan zonder na te denken te schrijven.

Zo krijg je als het ware een briefje uit de hemel, waardoor deze aan het medium paragnost worden doorgegeven.

Je kunt tot maximaal 2 of 3 vragen stellen afhankelijk van je keuze e-mail consult. Na ontvangst van je betalingen ontvangt de medium / paragnost de aanvraag van je email consult/ schriftelijke fotoreading. De consulent gaat binnen 2 dagen  je mail beantwoorden. De e-mail consulten worden beantwoord door onderstaande consulenten. Selecteer duidelijk de naam van de consulent die je email/ schriftelijk foto reading moet beantwoorden.

Indien een consulent niet aanwezig/ziek is tijdens het aanvragen van je consult of niet in staat is om te antwoorden. Zal je aanvraag na een aantal dagen in overleg met je worden opgevolgd door een andere deskundige consulent.

De kosten voor een mail consult en briefje uit de hemel zijn € 37,50 en met foto reading €42,50.

<strong>Wilt u een E-mail consult / fotoreading?</strong>

Vul dan onderstaande gegevens in, voeg je foto toe en je vragen. Klik op verzenden En start daarna de betaling! Klik op de button voor betaling. Kies voor â‚ €37,50,- of  €42,50.-