Livemediums


2 juni 2019 - Geen categorie

Waarom belt hij / zij niet….?

Tags:

De laatste tijd krijg ik veel belletjes van klanten, die aangeven dat de man of vrouw die ze leuk vinden hen niet belt.

Het geeft ze veel onrust en ze zijn er de hele dag mee bezig. Het houdt ze letterlijk wakker. Ik zeg altijd, liefde hoeft niet ingewikkeld te zijn, het loopt lekker als je met de juiste energie te maken heeft. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat alles 100 procent ok is, maar het loopt lekker en je voelt je goed bij de persoon.

Maar hoe komt het nu dat ze niet bellen. Simpel gedacht, zou je kunnen denken “he or she is not that in to me”. Maar is dat ook zo?
Mijn visie hierop is, ja, het is zo.
De persoon die dit bij jou triggert is er met een boodschap. Je voelt je afgewezen en niet begrepen, maar in feite wijs je jezelf af. Het haalt het oude zeer naar boven. Wezenlijk weet je ook, dat de persoon niks voor je is, maar je houdt hem of haar vast. Is het vertrouwd? Je verdiend beter…..toch?

Vaak is het zo dat als je van hem of haar aandacht krijgt al is het maar een apje, een like dat je helemaal opfleurt. Net of je een suiker shot hebt gehad en meteen in je piek zit. Maar waardoor komt dit nou? Is het een bevestiging dat hij /zij je toch leuk vind? Vaak is het zo dat het voor de4 andere partij niks betekent. Ja hij /zij vindt je aardig… maar meer is er niet.

Mijn tip hiervoor is… laat het gevoel spreken en tot je komen en ervaar het. Ervaar de pijn, de afwijzing die je je zelf geeft. Ga erdoor heen en haal je eigen ik die meer waard is naar boven. Gebruik de dip momenten om te groeien. Voel ze

Heb je hier hulp bij nodig dan ben ik er voor je.

Liefs Malika

 

Terug naar blog overzicht