NL 0909 - 33 34 444 € 0,95 per minuut

BE 0907 - 37091 € 1,50 per minuut

NL 010 - 2005023 € 1,00 per minuut

BE 027 - 881264 € 1,00 per minuut


Zo eenvoudig als 123

Betaal nooit een enkele cent teveel voor een consult

Een consult met een medium is altijd pre-paid per seconde. Verbreek je de verbinding dan stop je per direct met betalen. Zo heb je achteraf nooit een cent teveel betaald of te weinig tijd gekregen.

De handige ‘Hoe Het Werkt’ checklist

We willen zo min mogelijk aan het toeval overlaten en er alles aan doen om jou zo soepel mogelijk naar je eerste live consult te begeleiden. Check onderstaande checklist om het jezelf nog gemakkelijker te maken.


  • Onthoud altijd boven alles: Er moet een klik zijn tussen jou en het medium waar je contact mee zoekt. Is die klik er niet, blijf dan niet langer in gesprek dan nodig is, want je betaalt op dit moment iedere seconde. Bedank vriendelijk, verbreek de verbinding en ga op zoek naar de juiste match.

  • Het opwaarderen van tegoed is gegarandeerd veilig. Betalingen worden gefaciliteerd door Systematix Solutions. Mocht er ooit iets mis gaan, neem dan contact op, dan lossen we het direct voor je op. Er kan bijna niets mis gaan, maar weet dat we er altijd zijn als er wel iets niet goed zou gaan.

  • Je kunt direct het 0909-servicenummer bellen om contact met een medium te krijgen. Je telefoonprovider brengt dan achteraf de kosten bij je in rekening. Het is een supersnelle methode, maar let wel op de tijd, want niemand die je waarschuwt hoe lang je al aan het bellen bent.

  • Bellen met tegoed heeft als voordeel dat je meer grip hebt op je budget wat je wilt besteden. Je ziet altijd over hoeveel tegoed je nog beschikt en kunt altijd opwaarderen wanneer je extra tijd voor een consult wilt verkrijgen. Volg de volgende stappen om te bellen met tegoed.

  • Om gebruik te maken van ‘bellen met tegoed’ heb je allereerst een account nodig. Maak een account aan, het verplicht je verder tot niets en het is zo gebeurd.

  • Heb je jouw accout aangemaakt, log dan in met je nieuwe accountgegevens.

  • Klik bovenaan de pagina op de tegoed-button: tegoed-button om je tegoed op te waarderen. Volg de stappen het spreekt voor zich.

  • Gelukt! Je hebt nu je tegoed opgewaardeerd. Zoek het medium op, kijk of hij of zij aanwezig is en bel het nummer wat je op het profiel ziet staan. Daar ga je, we maken verbinding en het consult kan binnen enkele seconden beginnen. Succes!

  • Je kunt altijd, ook tijdens je gesprek, opwaarderen. Klik weer op de tegeod-button en volg dezelfde stappen als eerder. Opwaarderen is zo gebeurd. Wees niet gespannen dat je tegoed ineens op is en het gesprek verbreekt. Onze mediums weten dat dit kan gebeuren. Voel je niet verplicht terug te bellen, laat het er gerust bij, misschien spreek je elkaar later nog eens.

  • We kunnen het niet vaak genoeg zeggen… mocht er iets bij het gebruik van onze dienst niet duidelijk zijn of niet naar je zin gaan, laat het ons dan vooral weten. We zitten voor je klaar en kunnen je altijd helpen. Je kunt alles bij ons kwijt, stuur een bericht en we zullen er voor je zijn.