NL 0909 - 33 34 444 € 0,95 per minuut

BE 0907 - 37091 € 1,50 per minuut

NL 010 - 2005023 € 1,00 per minuut

BE 027 - 881264 € 1,00 per minuut


U OVER ONS

Schrijf review

Reviews

Het belang van reviews

Door de reviews kunnen klanten van tevoren zien hoe een consulent presteert. De klantervaringen worden als leidraad gebruikt voor de optimalisatie van onze diensten. Vandaar ook dat wij gekozen hebben voor een beoordelingssysteem dat ervoor zorgt dat klanten een eerlijke presentatie krijgen van de specialiteiten van de consulent.

Hoe werkt het?

Je kunt een consult voorzien van een review wanneer het consult hebt gehad. Een review bestaat uit een rating door middel van sterren (1 t/m 5), een stukje geschreven tekst. Reviews en de mogelijkheid tot het geven van een nieuwe review vind je in het menu Reviews.

Beoordeling

Bij iedere review dien je het consult te voorzien van een rating. Een rating geef je door middel van het kiezen van het aantal sterren (1 t/m 5). Door middel van deze waardering geef je aan hoe goed je het consult vond.

De review

Bij het geven van de review heb je de mogelijkheid om een stukje geschreven tekst toe te voegen. Hier kun je in je eigen woorden aangeven wat je van het consult vond. Een slechte beoordeling wordt uiteraard ook geplaatst, anders zou het systeem immers geen nut hebben. Het enige waar het systeem wel naar kijkt zijn bepaalde woorden en beledigende uitlatingen.

Alle reviews

Malika
Net een heel fijn gesprek met Malika gehad. Wat een oprechte, no-nonsense consulente. Ze luistert goed, voelt waar het om draait en geeft je een goed gevoel. Malika, ik hoop dat de dingen die je voor mij zag gebeuren ook daadwerkelijk gaan gebeuren. Ik hou je op de hoogte en bel zeker nog eens terug.

Danni